Naar cedinzorg.nl   

Aanmeldformulier Ouder(s) / Verzorger(s) Kinder- en Jeugdzorg

Tussentijds opslaan    Nieuw Formulier   


Je gaat je kind aanmelden voor kinder- en jeugdzorg uitgevoerd door medewerkers van Cedin. Je wordt vriendelijk verzocht dit formulier zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.

Tussentijds kun je de aanmelding opslaan om zo later door te kunnen gaan. Tevens heb je u de mogelijkheid documenten te uploaden.

Na het invullen van de aanmelding vragen wij je de antwoorden te bevestigen door op verzenden te drukken. Nadat je de aanmelding hebt verzonden krijg je een bevestiging van de aanmelding op het door jou opgegeven e-mailadres.

Algemeen


Gegevens kindSinds 1-1-2015 is de financiering van de Jeugdzorg bij de gemeente ondergebracht. Voor vergoede zorg hebben wij uw toestemming nodig voor gegevensuitwisseling met uw gemeente. Heeft u hierover vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Ondergetekende ouder(s)/voogd(en) geeft/geven toestemming voor contact en, waar nodig, gegevensuitwisseling met de gemeente. Met uw toestemming kunnen wij de verantwoordelijke gemeente verzoeken een beschikking of goedkeuring af te geven, zodat het onderzoeks- en/ of behandeltraject vergoed zal worden.

Incl. toevoeging
Gegevens ouders / voogd (maximaal 5)Let op, wij mogen uw kind pas gaan begeleiden/behandelen nadat beide ouders en/of vertegenwoordigers de aanmelding (digitaal) ondertekend hebben.

Indien u voor nee kiest, zullen we u (op het moment dat dit van toepassing is) vragen zelf contact op te nemen met uw gemeente.
Vertegenwoordiger
  Zijn er meer vertegenwoordigers? Zijn vader en moeder beide verantwoordelijk? Gebruik de blauwe knop om meer vertegenwoordigers toe te voegen.

Contactgegevens school


Klachten en/of problemen
Overige aanmeldgegeven


StellingenHieronder staan 25 stellingen met betrekking tot uw kind. Met deze vragenlijst worden sterke kanten, maar ook problemen van uw kind nagevraagd. De vragen zijn gericht op de ontwikkeling en het welzijn. Voor een goed beeld is het van belang dat u alle vragen zo goed mogelijk beantwoordt, ook als u niet helemaal zeker bent of als u de vraag vreemd vindt. Bij het beantwoorden van de vragen is het van belang om het antwoord te baseren op het gedrag van uw kind de laatste zes maanden.

 
 
 
 
Vragen
De volgende vragen moeten beantwoord worden door uw kind zelf.
 
 
 
 


Voorwaarden & akkoord
Om uw kind na aanmelding in behandeling te kunnen nemen is een verwijzing van huisarts of jeugdarts, uw gebiedsteam, wijkteam of sociale team noodzakelijk. Mocht de verwijzing reeds in bezit hebben, kunt u deze hier uploaden. U kunt er ook voor kiezen de verwijzing per post te versturen naar:

Cedin Zorg
Antwoordnummer 1032
9200 VB Drachten

Mocht u over het verkrijgen van een verwijzing vragen hebben, kunt u ons mailen (gebruik het mail-icoontje rechts onderaan de pagina) of bel naar: 0880 - 200 300
U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.

In de algemene voorwaarden van Cedin zijn de rechten en plichten van zowel de cliënt als Cedin opgenomen. Ook wordt vermeld dat een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd dient te worden, anders worden er (deels) kosten in rekening gebracht.

Alle gezaghebbenden ontvangen een kopie van het formulier op het ingevulde e-mailadresFormulier afronden & verzendenNadat je de aanmelding hebt verzonden krijg je een bevestiging van de aanmelding op het door jou opgegeven e-mailadres. De medewerker van Cedin neemt contact met je op om het diagnostisch onderzoek in te plannen.


Vertegenwoordigers
U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.

U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.

Door het verzenden van deze aanmelding bevestigt u dat u akkoord bent gegaan met de toestemmingen en voorwaarden zoals vermeld in dit digitale aanmeldformulier en het privacyreglement van Cedin.